Zrenie mäsa - mikrobiologický obraz pri zrení mäsa v časovej závislosti za definovaných fyzikálnych podmienok diplomová práca
Krumpolcová, Nikoleta
Zrenie mäsa - mikrobiologický obraz pri zrení mäsa v časovej závislosti za definovaných fyzikálnych podmienok diplomová práca Nikoleta Krumpolcová - Bratislava STU FCHPT 2018 - 121 s. il. 25 cm
Študijný program: potraviny, hygiena, kozmetika Študijný odbor: potravinárstvo Školiace pracovisko: Oddelenie potravinárskej technológie Evid. číslo: FCHPT-5457-61487
Zrenie mäsa - mikrobiologický obraz pri zrení mäsa v časovej závislosti za definovaných fyzikálnych podmienok diplomová práca Nikoleta Krumpolcová - Bratislava STU FCHPT 2018 - 121 s. il. 25 cm
Študijný program: potraviny, hygiena, kozmetika Študijný odbor: potravinárstvo Školiace pracovisko: Oddelenie potravinárskej technológie Evid. číslo: FCHPT-5457-61487