Autentifikácia slovenských zaručených tradičných špecialít - mäsové výrobky diplomová práca
Mikušová, Marcela
Autentifikácia slovenských zaručených tradičných špecialít - mäsové výrobky diplomová práca Marcela Mikušová - Bratislava STU FCHPT 2014 - 101 s. Obr.,tab.,grafy 30 cm
Obhájené: 10.6.2014 Štud. program: potraviny, hygiena, kozmetika Štud. odbor: potravinárstvo Škol. pracovisko: Odd. potravinárskej technológie Evid. číslo: FCHPT-5457-40218
Autentifikácia slovenských zaručených tradičných špecialít - mäsové výrobky diplomová práca Marcela Mikušová - Bratislava STU FCHPT 2014 - 101 s. Obr.,tab.,grafy 30 cm
Obhájené: 10.6.2014 Štud. program: potraviny, hygiena, kozmetika Štud. odbor: potravinárstvo Škol. pracovisko: Odd. potravinárskej technológie Evid. číslo: FCHPT-5457-40218