Využitie ELISA metód na stanovenie obsahu lepku vo vybraných mäsových výrobkoch Marcel Mati

By: Material type: TextTextPublication details: Bratislava STU FCHPT 2011Description: 1 elektronický disk
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Nevypožičateľné Slovenská chemická knižnica (I) Dar schkUP2011/1369 Not for loan schkUP2011/1369

Obháj.: 6.6. 2011

Študijný program: potraviny, hygiena, kozmetika

Študijný odbor: 5.2.24 potravinárstvo

Miesto vypracovania: Oddelenie potravinárskej technológie, FCHPT STU

Evidenčné číslo: FCHPT-5457-40438

Diplomová práca na CD-ROMe

© 2024 Slovenská chemická knižnica FCHPT STU

Powered by Koha