Produkcia biogénnych amínov vybranými kmeňmi laktobacilov. Vplyv koncentrácie NaCl na tvorbu tyraminu kmeňom Lactobacillus brevis bakalárska práca Denisa Škodáčková

By: Material type: TextTextPublication details: Bratislava FCHPT STU 2013Description: 34 s. il. 30 cm
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Záverečné a kvalifikačné práce Slovenská chemická knižnica (I) Dar schkBc2013/851 Not for loan schkBc2013/851

Obhájené: 10.07.2013

Štud. program: Biotechnológia a potravinárska technológia

Štud. odbor: Biotechnológie

Škol. pracovisko: Odd. potravinárskej technológie

Evid. číslo: FCHPT-13567-74031

© 2024 Slovenská chemická knižnica FCHPT STU

Powered by Koha