Antioxidačný potenciál výliskov hrozna a vína získaného z bioprodukcie bakalárska práca
Švecová, Hana
Antioxidačný potenciál výliskov hrozna a vína získaného z bioprodukcie bakalárska práca Hana Švecová - Bratislava STU FCHPT 2018 - 45 s. il. 25 cm
Študijný program: biotechnológia a potravinárska technológia Študijný odbor: biotechnológie Školiace pracovisko: Oddelenie potravinárskej technológie Evid. číslo: FCHPT-13567-81587
Antioxidačný potenciál výliskov hrozna a vína získaného z bioprodukcie bakalárska práca Hana Švecová - Bratislava STU FCHPT 2018 - 45 s. il. 25 cm
Študijný program: biotechnológia a potravinárska technológia Študijný odbor: biotechnológie Školiace pracovisko: Oddelenie potravinárskej technológie Evid. číslo: FCHPT-13567-81587