Preskočiť na hlavný obsah
Slovenská chemická knižnica
Váš košík je prázdny.
Košík
Zoznamy
Zoznamy
Pre tvorbu vlastných zoznamov sa musíte prihlásiť
Jazyky
English
Slovenčina
Prihláste sa do svojho účtu
Your cookies
Výpis hľadania
Vymazať
Otváracie hodiny
|
Digitálna knižnica
|
Cenník poplatkov
|
Máte otázku?
Rozšírené hľadanie
Hľadanie autorít
Menovky
Knižnice
Prihláste sa do svojho účtu
×
Meno:
Heslo:
Registrácia do knižnice.
Pre využitie služieb knižnice, najmä výpožičiek a rezervácií študijnej literatúry je potrebné sa zaregistrovať na tejto stránke.
Registrácia pre študentov a zamestnancov fakulty sa vykoná
automaticky prihlásením
sa na tejto stránke
univerzitným loginom a odsúhlasením GDPR
.
Pre aktivovanie účtu môže byť potrebné uhradiť registračný poplatok.
Domov
ISBD view for: Technologie čokolády a cukroviniek
Základný náhľad
Náhľad MARC
Náhľad ISBD
Technologie čokolády a cukroviniek
Rašper, Vladimír
Technologie čokolády a cukroviniek - Praha SNTL 1963 - 267 s.
Zarezervovať
Tlačiť
Pridať do košíka
(odobrať)
Odoslať do zariadenia
Uložiť záznam
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
ISBD
Ďalšie vyhľadávanie
Hľadať tento titul v:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
Exportujem do Dublin Core...
×
Jednoduché DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
© 2024 Slovenská chemická knižnica FCHPT STU
Prevádzkované v systéme
Koha