Charakterizácia kvasiniek potenciálne využiteľných na produkciu piva bakalárska práca
Halásová, Veronika
Charakterizácia kvasiniek potenciálne využiteľných na produkciu piva bakalárska práca Veronika Halásová - Bratislava STU FCHPT 2018 - 57 s. il. 25 cm
Študijný program: biotechnológia a potravinárska technológia Študijný odbor: biotechnológie Školiace pracovisko: Ústav biotechnológie Evid. číslo: FCHPT-13567-81639
Charakterizácia kvasiniek potenciálne využiteľných na produkciu piva bakalárska práca Veronika Halásová - Bratislava STU FCHPT 2018 - 57 s. il. 25 cm
Študijný program: biotechnológia a potravinárska technológia Študijný odbor: biotechnológie Školiace pracovisko: Ústav biotechnológie Evid. číslo: FCHPT-13567-81639