Štúdium pozitívnych a negatívnych parametrov v produktoch z hrozna bakalárska práca
Gáliková, Katarína
Štúdium pozitívnych a negatívnych parametrov v produktoch z hrozna bakalárska práca Katarína Gáliková - Bratislava STU FCHPT 2014 - 41 s. Obr. 30 cm
Obhájené: 14.7.2014 Štud. program: biotechnológia a potravinárska technológia Štud. odbor: biotechnológie Škol. pracovisko: Odd. výživy a hodnotenia potravín Evid. číslo: FCHPT-13567-44118
Štúdium pozitívnych a negatívnych parametrov v produktoch z hrozna bakalárska práca Katarína Gáliková - Bratislava STU FCHPT 2014 - 41 s. Obr. 30 cm
Obhájené: 14.7.2014 Štud. program: biotechnológia a potravinárska technológia Štud. odbor: biotechnológie Škol. pracovisko: Odd. výživy a hodnotenia potravín Evid. číslo: FCHPT-13567-44118