000 00811nam a2200205 a 4500
008 181003 2018 xo a 001 0 slo d
035 _avtls011782465
039 9 _y201810031116
_zmschk03
040 _aSTUSCHK1
_bslo
_cSTUSCHK1
_eAACR2
100 1 _aČaládiková, Lucia
245 1 _aMikrobiálna degradácia biogénnych amínov vo fermentovaných potravinách
_bbakalárska práca
_cLucia Čaládiková
260 _aBratislava
_bSTU FCHPT
_c2018
300 _a44 s.
_bil.
_c25 cm
500 _aŠtudijný program: biotechnológia a potravinárska technológia
500 _aŠtudijný odbor: biotechnológie
500 _aŠkoliace pracovisko: Oddelenie potravinárskej technológie
500 _aEvid. číslo: FCHPT-13567-81620
910 _aSCHK95
999 _c7473
_d7473