000 | 00811nam a2200205 a 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 181003 2018 xo a 001 0 slo d | ||
035 | _avtls011782465 | ||
039 | 9 |
_y201810031116 _zmschk03 |
|
040 |
_aSTUSCHK1 _bslo _cSTUSCHK1 _eAACR2 |
||
100 | 1 | _aČaládiková, Lucia | |
245 | 1 |
_aMikrobiálna degradácia biogénnych amínov vo fermentovaných potravinách _bbakalárska práca _cLucia Čaládiková |
|
260 |
_aBratislava _bSTU FCHPT _c2018 |
||
300 |
_a44 s. _bil. _c25 cm |
||
500 | _aŠtudijný program: biotechnológia a potravinárska technológia | ||
500 | _aŠtudijný odbor: biotechnológie | ||
500 | _aŠkoliace pracovisko: Oddelenie potravinárskej technológie | ||
500 | _aEvid. číslo: FCHPT-13567-81620 | ||
910 | _aSCHK95 | ||
999 |
_c7473 _d7473 |