000 | 00839nam a2200205 a 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 180618 2018 xo a 001 0 slo d | ||
035 | _avtls011762467 | ||
039 | 9 |
_y201806181001 _zmschk03 |
|
040 |
_aSTUSCHK1 _bslo _cSTUSCHK1 _eAACR2 |
||
100 | 1 | _aKrumpolcová, Nikoleta | |
245 | 1 |
_aZrenie mäsa - mikrobiologický obraz pri zrení mäsa v časovej závislosti za definovaných fyzikálnych podmienok _bdiplomová práca _cNikoleta Krumpolcová |
|
260 |
_aBratislava _bSTU FCHPT _c2018 |
||
300 |
_a121 s. _bil. _c25 cm |
||
500 | _aŠtudijný program: potraviny, hygiena, kozmetika | ||
500 | _aŠtudijný odbor: potravinárstvo | ||
500 | _aŠkoliace pracovisko: Oddelenie potravinárskej technológie | ||
500 | _aEvid. číslo: FCHPT-5457-61487 | ||
910 | _aSCHK95 | ||
999 |
_c6073 _d6073 |