000 00839nam a2200205 a 4500
008 180618 2018 xo a 001 0 slo d
035 _avtls011762467
039 9 _y201806181001
_zmschk03
040 _aSTUSCHK1
_bslo
_cSTUSCHK1
_eAACR2
100 1 _aKrumpolcová, Nikoleta
245 1 _aZrenie mäsa - mikrobiologický obraz pri zrení mäsa v časovej závislosti za definovaných fyzikálnych podmienok
_bdiplomová práca
_cNikoleta Krumpolcová
260 _aBratislava
_bSTU FCHPT
_c2018
300 _a121 s.
_bil.
_c25 cm
500 _aŠtudijný program: potraviny, hygiena, kozmetika
500 _aŠtudijný odbor: potravinárstvo
500 _aŠkoliace pracovisko: Oddelenie potravinárskej technológie
500 _aEvid. číslo: FCHPT-5457-61487
910 _aSCHK95
999 _c6073
_d6073