000 00804nam a2200205 a 4500
008 180619 2018 xo 001 0 slo d
035 _avtls011762819
039 9 _y201806191035
_zmschk03
040 _aSTUSCHK1
_bslo
_cSTUSCHK1
_eAACR2
100 1 _aMicháliková, Viera
245 1 _aVplyv pH a koncentrácie NaCl na rast a produkciu amínov Lactobacillus reuteri CCM 3644
_bdiplomová práca
_cViera Micháliková
260 _aBratislava
_bSTU FCHPT
_c2018
300 _a71 s.
_bil.
_c25 cm
500 _aŠtudijný program: potraviny, hygiena, kozmetika
500 _aŠtudijný odbor: potravinárstvo
500 _aŠkoliace pracovisko: Oddelenie potravinárskej technológie
500 _aEvid.číslo: FCHPT-5457-63788
910 _aSCHK95
999 _c6068
_d6068