000 | 00806nam a2200205 a 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 160905 2016 000 0 slo d | ||
035 | _avtls011577785 | ||
039 | 9 |
_y201609051409 _zmschk03 |
|
040 |
_aSTUSCHK1 _bslo _cSTUSCHK1 _eAACR2 |
||
100 | 1 | _aSkalická, Daniela | |
245 | 1 |
_aMožnosti falšovania a metódy autentifikácie komponentov čokoládovej hmoty _bbakalárska práca _cDaniela Skalická |
|
260 |
_aBratislava _bSTU FCHPT _c2016 |
||
300 |
_a70 s. _bil. _c25 cm |
||
500 | _aŠtudijný program: biotechnológia a potravinárska technológia | ||
500 | _aŠtudijný odbor: biotechnológie | ||
500 | _aŠkoliaced pracovisko: Odd. potravinárskej technológie | ||
500 | _aEvid. číslo: FCHPT-13567-60532 | ||
910 | _aSCHK95 | ||
999 |
_c4460 _d4460 |