000 00806nam a2200205 a 4500
008 160905 2016 000 0 slo d
035 _avtls011577785
039 9 _y201609051409
_zmschk03
040 _aSTUSCHK1
_bslo
_cSTUSCHK1
_eAACR2
100 1 _aSkalická, Daniela
245 1 _aMožnosti falšovania a metódy autentifikácie komponentov čokoládovej hmoty
_bbakalárska práca
_cDaniela Skalická
260 _aBratislava
_bSTU FCHPT
_c2016
300 _a70 s.
_bil.
_c25 cm
500 _aŠtudijný program: biotechnológia a potravinárska technológia
500 _aŠtudijný odbor: biotechnológie
500 _aŠkoliaced pracovisko: Odd. potravinárskej technológie
500 _aEvid. číslo: FCHPT-13567-60532
910 _aSCHK95
999 _c4460
_d4460