000 00844nam a2200205 a 4500
008 200525 2019 xo a 001 0 slo d
035 _avtls011968997
039 9 _y202005251253
_zmschk03
040 _aSTUSCHK1
_bslo
_cSTUSCHK1
_eAACR2
100 1 _aKuchtová, Veronika
245 1 _aMožnosti zvýšenia obsahu celkovej potravinovej vlákniny v cereálnych produktoch
_bdizertačná práca
_cVeronika Kuchtová
260 _aBratislava
_bSTU FCHPT
_c2019
300 _a206 s. + príl.
_bTab., obr.
_c25 cm
500 _aŠtudijný program: chémia a technológia poživatín
500 _aŠtudijný odbor: chémia a technológia poživatín
500 _aŠkoliace pracovisko: Ústav potravinárstva a výživy FCHPT
500 _aEvid. číslo: FCHPT-19985-26022
910 _aSCHK95
999 _c4440
_d4440