000 00766nam a2200205 a 4500
008 160628 2016 000 0 slo d
035 _avtls011563571
039 9 _y201606281139
_zmschk03
040 _aSTUSCHK1
_bslo
_cSTUSCHK1
_eAACR2
100 1 _aKrišková, Monika
245 1 _aVyužitie rezistentného škrobu v cereálnej technológii
_bdiplomová práca
_cMonika Krišková
260 _aBratislava
_bSTU FCHPT
_c2016
300 _a157 s.
_bil.
_c25 cm
500 _aŠtudijný program:potraviny, hygiena, kozmetika
500 _aŠtudijný odbor: potravinárstvo
500 _aŠkoliace pracovisko: Odd. potravinárskej technológie
500 _aEvid. číslo: FCHPT-5457-42705
910 _aSCHK95
999 _c4340
_d4340