000 | 00766nam a2200205 a 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 160628 2016 000 0 slo d | ||
035 | _avtls011563571 | ||
039 | 9 |
_y201606281139 _zmschk03 |
|
040 |
_aSTUSCHK1 _bslo _cSTUSCHK1 _eAACR2 |
||
100 | 1 | _aKrišková, Monika | |
245 | 1 |
_aVyužitie rezistentného škrobu v cereálnej technológii _bdiplomová práca _cMonika Krišková |
|
260 |
_aBratislava _bSTU FCHPT _c2016 |
||
300 |
_a157 s. _bil. _c25 cm |
||
500 | _aŠtudijný program:potraviny, hygiena, kozmetika | ||
500 | _aŠtudijný odbor: potravinárstvo | ||
500 | _aŠkoliace pracovisko: Odd. potravinárskej technológie | ||
500 | _aEvid. číslo: FCHPT-5457-42705 | ||
910 | _aSCHK95 | ||
999 |
_c4340 _d4340 |