000 | 00925nam a2200277 a 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 070220s2006 xo o 000 0 slo | ||
020 | _a(brož.) | ||
035 | _avtls008947621 | ||
039 | 9 |
_a201906191456 _bmsnk03 _y200702201304 _zmschk03 |
|
040 |
_aSTUSCHK1 _bslo _cSTUSCHK1 _eAACR2 |
||
041 | 0 | _aslo | |
044 |
_axo _cSK |
||
080 | _a664.6 | ||
100 | 1 |
_aDodok, Ladislav, _d1935- _4aut _91075 |
|
245 | 1 |
_aLaboratórne kontrolné metódy pre pekársku a cukrársku prax _cL. Dodok, V. Szemes |
|
250 | _a1. vyd. | ||
260 |
_aBratislava _bCech pekárov a cukrárov regiónu západného Slovenska _c1998 |
||
300 |
_a80 s. _btab.,il., lit. _c29,5 cm |
||
500 | _aKurz pekárskych majstrov | ||
650 | 0 | _arozbor pekárskych a cukrárskych surovin | |
650 | 0 | _alaboratórna kontrola | |
700 | 1 |
_aSzemes, Vojtech _4aut |
|
910 | _aSCHK95 | ||
910 | _asnk | ||
999 |
_c3633 _d3633 |