000 00852nam a2200205 a 4500
008 080514 2007 xo 000 0 slo d
035 _avtls009293989
039 9 _a201208161525
_bphsnk01
_c200805200939
_dmschk02
_y200805141039
_zmschk02
040 _aSTUSCHK1
_bslo
_cSTUSCHK1
_eAACR2
100 1 _aKukurová, Iveta
245 1 _aVplyv interakcií antimikrobiálnych látok na hodnotenie detekčných limitov v mlieku
_cIveta Kukurová
260 _aBratislava
_bFakulta chemickej a potravinárskej technológie STU
_c2007
300 _a131 s.
_btab.,grafy,lit.,+ príloha
500 _aÚstav biochémie, výživy a ochrany zdravia, Odd. výživy a hodnotenia potravín
650 0 7 _amlieko
650 0 7 _ainterakcia antibiotík
650 0 7 _afermentované mliečne výrobky
910 _aSCHK95
999 _c2490
_d2490