000 | 00833nam a2200217 a 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 140819 2014 000 0 slo d | ||
035 | _avtls010614918 | ||
039 | 9 |
_y201408190944 _zmschk03 |
|
040 |
_aSTUSCHK1 _bslo _cSTUSCHK1 _eAACR2 |
||
100 | 1 | _aGáliková, Katarína | |
245 | 1 |
_aŠtúdium pozitívnych a negatívnych parametrov v produktoch z hrozna _bbakalárska práca _cKatarína Gáliková |
|
260 |
_aBratislava _bSTU FCHPT _c2014 |
||
300 |
_a41 s. _bObr. _c30 cm |
||
500 | _aObhájené: 14.7.2014 | ||
500 | _aŠtud. program: biotechnológia a potravinárska technológia | ||
500 | _aŠtud. odbor: biotechnológie | ||
500 | _aŠkol. pracovisko: Odd. výživy a hodnotenia potravín | ||
500 | _aEvid. číslo: FCHPT-13567-44118 | ||
910 | _aSCHK95 | ||
999 |
_c1183 _d1183 |