000 00833nam a2200217 a 4500
008 140819 2014 000 0 slo d
035 _avtls010614918
039 9 _y201408190944
_zmschk03
040 _aSTUSCHK1
_bslo
_cSTUSCHK1
_eAACR2
100 1 _aGáliková, Katarína
245 1 _aŠtúdium pozitívnych a negatívnych parametrov v produktoch z hrozna
_bbakalárska práca
_cKatarína Gáliková
260 _aBratislava
_bSTU FCHPT
_c2014
300 _a41 s.
_bObr.
_c30 cm
500 _aObhájené: 14.7.2014
500 _aŠtud. program: biotechnológia a potravinárska technológia
500 _aŠtud. odbor: biotechnológie
500 _aŠkol. pracovisko: Odd. výživy a hodnotenia potravín
500 _aEvid. číslo: FCHPT-13567-44118
910 _aSCHK95
999 _c1183
_d1183