000 | 00772nam a2200229 a 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 120815 2012 xo 000 0 slo d | ||
035 | _avtls010442595 | ||
039 | 9 |
_y201208151214 _zmschk03 |
|
040 |
_aSTUSCHK1 _bslo _cSTUSCHK1 _eAACR2 |
||
100 | 1 | _aVykydalová, Anna | |
245 | 1 |
_aNestraviteľné oligosacharidy _cAnna Vykydalová |
|
260 |
_aBratislava _bSTU FCHPT _c2012 |
||
300 |
_a33 s. _bil. _c30 cm |
||
500 | _aObháj.: 9.7. 2012 | ||
500 | _aŠtudijný program: potravinárstvo | ||
500 | _aŠtudijný odbor: 5.2.24 potravinárstvo | ||
500 | _aBakalárska práca | ||
500 | _aFCHPT, Oddelenie potravinárskej technológie | ||
500 | _aEvidenčné číslo: 5453-50207 | ||
910 | _aSCHK95 | ||
999 |
_c10097 _d10097 |